Aprašymas
Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naują gaminį – liofilizuotos (džiovintos šaltyje) mėlynės, padengtos juoduoju šokoladu, pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški.
70% kakavos šokoladas su stevijomis skirtas žmonėms, besirūpinantiems sveikata ir kūno linijomis. Šis šokoladas yra be sacharozės, papildytas natūraliais saldikliais – maltitoliu ir stevijomis, turi daug skaidulinių medžiagų, tinka diabetu sergantiems žmonėms.
Saldžiarūgštis šių uogų skonis itin dera su juoduoju šokoladu. Šiose uogose gausu vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Nėra pridėtinio cukraus, todėl išskirtinis skonis nustebins visko ragavusius saldumynų mėgėjus!
- Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 70 %
- Liofilizuotos mėlynės
- Nepridėta cukrų (su stevija)
Sudedamosios dalys: šokoladas su saldiklių (90%; kakavos masė, skaidulinės medžiagos [dekstrinas, inulinas, oligofruktozė], saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidaim natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), liofilizuotos mėlynės (9%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapnioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. Produkto sudėtyje yra naturalių cukrų. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.
Maistingumas | 100 g. |
Energetinė vertė | 1898 kJ / 453 kcal |
Riebalai Iš kurių sociųjų riebalų rūgščių |
32,9 g. 19,4 g. |
Angliavandeniai Iš kurių cukrų Poliolių |
28,2 g. 5,8 g. 18,1 g. |
Skaidulinės medžiagos | 28,0 g. |
Baltymai | 5,1 g. |
Druska | 0,01 g. |